(+45) 45 42 46 49 Hema@hema.dk

HEMA

Finmekanisk værksted
Om osKontakt os
Eksperter inden for produktion af dreje- og fræsedele

Vi tilbyder alt inden for
finmekanisk arbejde

Hema A/S blev grundlagt i 1993, da Henning Mathiasen efter 30 år hos Brüel & Kjær besluttede at starte som selvstændig erhvervsdrivende.

Med en solid fortid inden for finmekanik var det en selvfølge at fortsætte med at producere små finmekaniske dele af høj kvalitet.
Hema A/S havde som udgangspunkt kurvestyrede maskiner, manuelle fræsere og drejebænke, men efter ganske kort tid blev der investeret i CNC drejebænke og CNC fræsere. Nogle år senere – i 1995 – blev der opført en tilbygning til Hema A/S for igen at få plads til nye CNC maskiner.

9

Fræsning

Ved fræsning af emner arbejder vi inden forområdet 1 mm x 1 mm op
til 250 mm x 200 mm.
9

Drejning

Ved drejning af emner arbejder vi inden for området Ø 0,2 mm til Ø 150 mm med maksimal z-længde på 150 mm.
9

Sand/glas blæsning

Som en service for vores kunder, kan vi efterbehandle emner, som er produceret hos Hema Aps med sand – eller glasblæsning.
9

Maskinpark

Hema A/S har en meget avanceret og fleksibel maskinpark, der spænder fra helt nye generationer af CNC maskiner til ældre men særdeles velkørende drejebænke, revolverbænke, fræsere og kurvestyrede automater.

Om os
Dit lokale finmekanisk værksted

I august 2002 flyttede Hema A/S fra sine gamle lokaler i Holte til nye og større lokaler i Gentofte, endnu en gang med henblik på udvidelse af firmaet.

Hema A/S er et finmekanisk værksted, som med stor leveringssikkerhed producerer dreje- og fræsedele på højeste niveau hvad angår præcision og finish.
Vi leverer blandt andet kvalitetskomponenter til mikrofoner, måleinstrumenter og ultralydsscannere.